Webløsninger

Læs her hvad vi tilbyder i forhold til webløsninger

Hjemmesider

Logicmedia har bred erfaring i udvikling af hjemmesider og internetbaserede applikationer. Vi bruger vores eget CMS-system, Crystal Site, hvilket gør, at vi kan tilbyde fleksible løsninger med høj brugervenlighed, der er lette at tilpasse til den enkelte kunde.

Hos Logicmedia tilbyder vi professionelle webløsninger. Vi tilbyder både udvikling af hjemmesider til præsentation af boliger samt beboernet og intranetløsninger. Vælger du en webløsning fra Logicmedia, får du samtidig vores eget udviklede CMS-system, Crystal Site, med i købet. Hvilket sikrer dig overskuelighed og brugervenlighed i forbindelse med administrering af indhold og opdatering af hjemmesiden.

 

 

Vi har stor erfaring i at udvikle hjemmesider til boligsektoren og har derfor en indgående viden i forhold til de behov og krav, der stilles til en hjemmeside inden for området. Det betyder eksempelvis, at vi ved, hvilke arbejdsgange I har, hvilke informationer I har brug for at kunne hente, hvilke behov der findes nu, men også hvilke behov og muligheder fremtiden bringer.

Integration til Unik Systems, KTP WebBolig og EGbolig.

Vælger I en hjemmeside fra Logicmedia vil den kunne integreres med jeres administrative system og eventuelle tillægsprodukter. I praksis betyder det, at jeres hjemmeside vil kunne trække data fra jeres databasen for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af boligoversigter på hjemmesiden.


Hvad vi kan tilbyde dig

Kvalitet og support

Vi gør meget ud af at sikre kvaliteten i vores ydelsen – og her tænker vi ikke kun i forhold til det endelige produkt, men også i forhold til den efterfølgende support.

Fordele

Din nye hjemmeside bliver brugervenlig, hvilket gør, at dine besøgende let kan finde det de søger. Dette giver større salg i sidste ende.

CMS-system

Med en hjemmeside fra Logicmedia, følger der vores eget udviklede CMS-system, CrystalSite, med i købet. Hvilket betyder at hjemmesiden er designet specielt til at kunne opdateres i CrystalSite. Dette sikrer at hjemmesiden, er brugervenlig, let at opdatere og vedligeholde.

l

Crystal-site

Er en word-lignende editor, hvorigennem alt tekst til hjemmesiden og dennes funktioner redigeres. Det er muligt at opsætte og formatere teksten ligesom i et almindeligt tekstbehandlingssystem. Derudover er der opbygget en række moduler, hvorfra du kan styre forskellige elementer og funktioner på siden.

Dette kan for eksempel være:

  • Menu-strukturen
  • Nyhedsbreve
  • Mail-lister
  • Kundelogins
  • Persondatabaser
  • Aktivitetskalender
  • Opslag

Når man køber en hjemmesideløsning hos Logicmedia, følger der altid et kursus med i CrystalSite til de medarbejdere i boligselskabet, som skal arbejde med hjemmesiden. Efterfølgende tilbyder Logicmedia support, når der er behov for dette.

Responsivt design

Betyder at formatet på hjemmesiden automatisk tilpasser sig til den skærmstørrelse hjemmesiden vises på. Når man udvikler responsive design fastlægger man allerede i designfasen, at elementerne på hjemmesiden, billeder, tekst, tabeller osv. skal designes på en måde, så det kan skalere op og ned.

Fordelen ved et responsive design er, at man slipper for at vedligeholde og opdatere sin hjemmeside i flere forskellige formater. Indholdet er altid det samme og brugeroplevelsen er i top uanset om brugeren besøger hjemmesiden fra en tablet, smartphone eller computer.

Det er en stor gevinst for virksomheden at optimere sin hjemmeside til mobile platforme, da trafikken i stigende grad kommer fra smartphones eller tablets. En hjemmeside kan sagtens vises i de forskellige mobilbrowsere uden responsive design, men designet vil være småt og ikke brugervenligt. Med en optimeret hjemmeside vil I sikre den brugeroplevelse kunden skal have og I mindsker risikoen for, at kunderne fravælger jer til fordel for en af konkurrenterne.

Viva Bolig

Rødovre Boligselskab

Prinses Juliana

Alabu Bolig

MEDIA BANK

City House

Bøgsted A/S

Kontakt os

Sofiendalsvej 87, 9200 Aalborg SV

Åbningstider: 8.30-15.00

Telefon: +45 8993 7711
Mail: kontakt@logicmedia.dk

Support
Telefon: +45 8993 7719
Mail: support@logicmedia.dk

Job hos Logicmedia
Mail: job@logicmedia.dk

Privatlivspolitik

Produkter

iProjekt

iSyn

Nyheder

Vi søger en erfaren person til vores intern IT

Er du passioneret omkring teknologi og IT og ønsker du at blive en del af et kompetent driftsteam, så er det måske dig vi søger. Din rolle i intern IT Vi bygger fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.... læs mere

Vi søger en erfaren Scrum Master

Er du passioneret omkring scrum, og er du klar til at understøtte både teamene og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi sørger? Din rolle som Scrum Master I Logicmedia er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet... læs mere