Hos Logicmedia er du med forrest i feltet og indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor du har medbestemmelse og kan bruge din erhvervserfaring til at gøre en forskel

 

Vi tilbyder: 

Som app udvikler hos Logicmedia kommer du til at indgå i et Scrumteam, som har ansvar for egne produkter og deadlines. Dit arbejde vil primært fokusere på udvikling til mobile og tablet enheder i SwiftUI og Kotlin, samt udvikling af apps til Apple TV.

Vores løsninger spænder bredt i den private og almennyttige boligbranche, hvor vi levere løsninger til branchen. Det betyder vi skal favne mange forskellige personer og organisationer i vores produkter. Det er lige fra at holde styr på deres dagligdag med opgaver og projekter til automatisering af ikke-trivielle processer. Bagved alt det ligger der en stor domæneviden om branchen, som giver os en fordel, når vi skal skabe værdi til vores kunder.

I din hverdag vil Scrum events være omdrejningspunktet og du vil indgå i et team, hvor der er en certificeret Scrum Master og Product Owner.

Scrumteamet er krydsfunktionel og her vil du kunne byde ind med din erhvervserfaring og trække på de andre teammedlemmers erfaring indenfor branchen, hvilket giver dig oplagte muligheder for faglig og personlig udvikling. Samarbejde er nøglen, når I skal løse de opgaver I som team committer jer til i løbet af et sprint.

Vi prioriterer det sociale fællesskab højt, og vi har stort fokus på, at vores kollegaer trives. En del af denne trivsel bliver både skabt gennem arbejdsprocesser, som udfordrer dine evner og ved de sociale arrangementer som virksomheden og de ansatte selv afholder.

Du tilbyder: 

  • Minimum 1 års erhvervserfaring med at udvikle native apps til mobilen.
  • Erhvervserfaring med udvikling i Swift eller Kotlin, som du kan til fingerspidserne.
  • At du har overskud til at sætte dig ind i et nyt domæne i kraft af din faglig kunnen.
  • At du enten er uddannet datamatiker eller har en bachelor/kandidat i softwareudvikling.
  • At du kan stille krav til de andre i teamet med et ønske om at I leverer mest mulig værdi til kunden.
  • At du har overblikket til at arbejde med komplekse løsninger der skal spille sammen på tværs af services og produkter.
  • Du har et bredt kendskab iOS og Android.
  • At du kan forstå dansk.
  • At du kan tale og forstå engelsk.

Du har en forståelse for – eller som minimum en stor lyst til – at arbejde med Scrum. Her levere I et eller flere increments i et sprint og indgår i en iterativ proces, hvor I forbedrer Scrumteamet fra sprint til sprint både for at forbedre produktet og skabe værdi til kunden, men også holdets samarbejdsevner.

Om Logicmedia: 

Logicmedia er en del af Unik koncernen med 41 medarbejdere i Aalborg og 170 i Vejle og København, hvor vi arbejder engageret på at fastholde Uniks position, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren. Vores mål er at sikre, at administration i boligsektoren foregår let, fleksibelt og overskueligt, og dette gør vi gennem fokus på procesoptimering, brugervenlighed og kvalitet.

Til vores faste fuldtidsansatte har vi flere personaleordninger.

Når du søger jobbet: 

Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter.

Søg stillingen

Ansøgningsfrist er den mandag den 23-08-2021. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter så snart, vi finder den rette kandidat.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Rune Memborg på tlf. 24 94 43 08.