Hos Logicmedia er du med forrest i feltet og indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor du har medbestemmelse og kan bruge din erhvervserfaring til at gøre en forskel

 

Vi tilbyder:

Som webudvikler hos Logicmedia kommer du til at indgå i et Scrumteam, som har ansvar for egne produkter og deadlines. Dit arbejde vil primært fokusere på udvikling til desktoppen i Angular, men du vil også komme til at arbejde med andre webløsninger. Du vil også komme til at arbejde med Backend- og Api-udvikling i C# så du skal forvente at arbejde fullstack.

Vores løsninger spænder bredt i den private og almennyttige boligbranche, hvor vi levere løsninger til branchen. Det betyder vi skal favne mange forskellige personer og organisationer i vores produkter. Det er lige fra at holde styr på deres daglig dag med opgaver og projekter til automatisering af ikke-trivielle processer. Bagved alt det ligger der en stor domæneviden om branchen, som giver os en fordel, når vi skal skabe værdi til vores kunder.

I din hverdag vil Scrum events være omdrejningspunktet og du vil indgå i et team, hvor der er en certificeret Scrum Master og Product Owner. For at forbedre os, som organisation, har vi hver 14. dag agil-fredag, hvor vi evaluerer processerne eller afholder workshops.

Scrumteamet er krydsfunktionel og her vil du kunne byde ind med din erhvervserfaring og trække på de andre teammedlemmers erfaring indenfor branchen, hvilket giver dig oplagte muligheder for faglig og personlig udvikling. Samarbejde er nøglen, når I skal løse de opgaver I som team committer jer til i løbet af et sprint.

Vi prioriterer det sociale fællesskab højt, og vi har stort fokus på, at vores kollegaer trives. En del af denne trivsel bliver skabt skabes gennem arbejdsprocesser, som udfordrer dine evner og dels ved at virksomheden og de ansatte selv holder sociale arrangementer.

 

Du tilbyder:

Har du det der skal til være at være med, har vi også høje forventninger til dig, som skarp erfaren softwareudvikler.

  • Erhvervserfaring med udvikling i Angular, Javascript og C#, som du kan til fingerspidserne.
  • At du har overskud til at sætte dig ind i et nyt domæne i kraft af din faglig kunnen.
  • At du enten er uddannet datamatiker eller har en bachelor/kandidat i softwareudvikling.
  • At du kan stille krav til de andre i teamet med et ønske om at det levere mest mulig værdi til kunden
  • At du har overblikket til at arbejde med komplekse løsninger der skal spille sammen på tværs af services og produkter.
  • Du har kendskab til andre Javascript frameworks.
  • At du kan forstå dansk
  • At du kan tale og forstå engelsk.

Du har en forståelse for – eller som minimum en stor lyst – til at arbejde med Scrum. Her levere et eller flere increments i et sprint og indgår i en iterativ proces, hvor vi forbedrer Scrumteamet fra sprint til sprint både for produktet og værdi til kunden, men også holdets samarbejdsevner.

 

Om Logicmedia:

Vi er en agil gazellevirksomhed med 33 medarbejdere, som arbejder engageret på at fastholde Logicmedias position, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren. Vores mål er at sikre, at administration i boligsektoren foregår let, fleksibelt og overskueligt, og dette gør vi gennem fokus på procesoptimering, brugervenlighed og kvalitet.

Til vores faste fuldtidsansatte har vi flere personaleordninger.

 

Når du søger jobbet:

Du kan søge stillingen på job@logicmedia.dk.

Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter.

Ansøgningsfrist er mandag den 19-10-2002. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter så snart, vi finder den rette kandidat.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Rune Memborg på tlf. 24 94 43 08.