Privatpolitik_old

Privatlivspolitik

 

Brugen af apps fra logicmedia er omfattet af en række betingelser, som brugeren bør være opmærksom på.

 

Ansvar for apps

Logicmedia tilstræber, at oplysningerne på i appen er korrekte og opdaterede. Logicmedia påtager sig imidlertid ikke retsligt ansvar for samtlige oplysninger i apps.

 

Rettigheder til apps

Logicmedia har alle rettigheder til apps og de enkelte komponenter, herunder navne, logoer, varemærker, tekster, kataloger, design, grafik, film, lydfiler, billeder, programmering, software og databaser.

 

Sådan bruger Logicmedia dine oplysninger                                                         

I Logicmedia apps bliver der gjort hyppigt brug af kamera, notifikationer, GPS lokationer og anden funktionalitet, som kræver tilladelse til brug deraf.

I nyere versioner af Android bliver der spurgt om lov før brug af en funktionalitet, hvilket brugeren kan vælge at afvise. I ældre versioner af android accepterer man denne funktionalitets tilladelse, når man installerer appen fra google play.

Funktionaliteter bliver udelukkende brugt som et redskab til at forbedre brugeroplevelsen, ved brug af software udviklet af Logicmedia. Personlig og privat data, som bliver gemt vil udelukkende blive anvendt i Logicmedias produkter, og vil på ingen måde blive videregivet/solgt til uvedkomne parter.

 

Adgang til data

Kun betroede medarbejdere i Logicmedia samt Logicmedias samarbejdspartnere, har adgang til de eventuelle opsamlede personlige data i databasen. Medarbejdere har underskrevet en kontrakt, som forhindrer dem i at videregive data.

 

Dine rettigheder

Hvis du har yderligere spørgsmål om oplysninger Logicmedia gemmer eller bruger, kontakt os på tlf. 8993 7711