Om LogicMedia

Digitale løsninger

Logicmedia hjælper og vejleder vores kunder til at få skabt den rigtige hjemmeside. Vi lægger meget vægt på at sikre at du får det du ønsker, men også det du har brug for.

Data er altid i sikkerhed

Logicmedia står for drift, vedligeholdelse, sikkerhed og backup. Alle servere er placeret i et proffessionelt serverrum, der konstant overvåges og vedligeholdes

Kundesupport

Logicmedia løser supportopgaverne alt efter, hvad situationen kræver.
Det kan være telefonisk, remote-online eller via personligt fremmøde.

Boligsektor

Logicmedia har erfaring i at være med i processen omkring sammenlægning af boligforeninger til et større administrationsfællesskab, og har været med i de udfordringer en sammenlægning medfører.

Vores historie

Logicmedia er stiftet og drevet af Thomas Tverskov Kjær og Tonni Bjerregaard Rasmussen: Siden etableringen er virksomheden vokset, og vi er i dag et bredt dynamisk team på over 30 medarbejdere. Vi startede i 2006 med visionen om at udvikle hjemmesider og fandt ved et tilfælde vej ind i boligbranchen. Vi så et stort udviklingspotentiale og lancerede i 2009 vores første boligprodukt. Siden da har vi specialiseret os i udviklingen af internetløsninger til boligsektoren og er i dag frontløbere indenfor vores felt.

Vi har en bred kundeportefølje hvilket har givet os stort indblik i boligsektoren. Derfor har vi fungeret som sparringspartnere for boligforeninger, ikke kun omkring selve implementeringen af vores produkter, men også angående fusionering og generelt omkring IT i organisationen.
Vores vision er at skabe merværdi for vores kunder, ved at udvikle produkter som er målrettet til den enkelte virksomhed. Samt at fremtidssikre virksomheden ved hjælp af forsat fokus på udvikling af løsninger til fremtiden.

Vores fokus ligger på at yde service af højeste kvalitet, hvilket vi mener opnås gennem den tætte dialog med vores kunder. Vi sætter os altid i kundens sted for bedre at kunne udvikle software kunden kan bruge, derudover gør vi meget ud af, at sikre kvaliteten af vores ydelser. Her tænker vi ikke kun i det endelige produkt, men også i forhold til den efterfølgende support.

Kontakt os

Sofiendalsvej 87, 9200 Aalborg SV

Åbningstider: 8.30-15.00

Telefon: +45 8993 7711
Mail: kontakt@logicmedia.dk

Support
Telefon: +45 8993 7719
Mail: support@logicmedia.dk

Job hos Logicmedia
Mail: job@logicmedia.dk

Privatlivspolitik

Produkter

iProjekt

iSyn

Nyheder

Vi søger en erfaren person til vores intern IT

Er du passioneret omkring teknologi og IT og ønsker du at blive en del af et kompetent driftsteam, så er det måske dig vi søger. Din rolle i intern IT Vi bygger fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.... læs mere

Vi søger en erfaren Scrum Master

Er du passioneret omkring scrum, og er du klar til at understøtte både teamene og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi sørger? Din rolle som Scrum Master I Logicmedia er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet... læs mere