Om LogicMedia

Digitale løsninger

Logicmedia hjælper og vejleder vores kunder til at få skabt den rigtige hjemmeside. Vi lægger meget vægt på at sikre at du får det du ønsker, men også det du har brug for.

Data er altid i sikkerhed

Logicmedia står for drift, vedligeholdelse, sikkerhed og backup. Alle servere er placeret i et proffessionelt serverrum, der konstant overvåges og vedligeholdes

Kundesupport

Logicmedia løser supportopgaverne alt efter, hvad situationen kræver.
Det kan være telefonisk, remote-online eller via personligt fremmøde.

Boligsektor

Logicmedia har erfaring i at være med i processen omkring sammenlægning af boligforeninger til et større administrationsfællesskab, og har været med i de udfordringer en sammenlægning medfører.

Vores historie

Logicmedia er stiftet og drevet af Thomas Kjær Nielsen og Tonni Rasmussen: Siden etableringen er virksomheden vokset, og vi er i dag et bredt dynamisk team på 26 medarbejdere. Vi startede i 2006 med visionen om at udvikle hjemmesider og fandt ved et tilfælde vej ind i boligbranchen. Vi så et stort udviklingspotentiale og lancerede i 2009 vores første boligprodukt. Siden da har vi specialiseret os i udviklingen af internetløsninger til boligsektoren og er i dag frontløbere indenfor vores felt.

Vi har en bred kundeportefølje hvilket har givet os stort indblik i boligsektoren. Derfor har vi fungeret som sparringspartnere for boligforeninger, ikke kun omkring selve implementeringen af vores produkter, men også angående fusionering og generelt omkring IT i organisationen.
Vores vision er at skabe merværdi for vores kunder, ved at udvikle produkter som er målrettet til den enkelte virksomhed. Samt at fremtidssikre virksomheden ved hjælp af forsat fokus på udvikling af løsninger til fremtiden.

Vores fokus ligger på at yde service af højeste kvalitet, hvilket vi mener opnås gennem den tætte dialog med vores kunder. Vi sætter os altid i kundens sted for bedre at kunne udvikle software kunden kan bruge, derudover gør vi meget ud af, at sikre kvaliteten af vores ydelser. Her tænker vi ikke kun i det endelige produkt, men også i forhold til den efterfølgende support.

Sofiendalsvej 87, 9200 Aalborg SV

Support: +45 8993 7719

support@logicmedia.dk

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 08:15 - 15:30
Fredag: 08:15 - 15:00

Produkter

iProjekt

iSyn

Nyheder

iFoto+ er nu integreret til iSyn

 Ifoto+ er nu tilgængelig til iSYN Vi har i de seneste par måneder arbejdet på, at integrere fotos direkte i iSYN. Tidligere har det kun været muligt at uploade billeder til et syn igennem app’en iFoto+ samt igennem iSYNs administrative værktøj. Hvordan kommer vi i... læs mere