“Tak… – Det kører lynhurtigt. super”. Det er blot en af de positive meldinger vi har fået fra brugerne efter at vi lagde den nye version af iSYN 2.0.2.1 live.

Og den nye version indeholder væsentlige forbedringer. Først og fremmest har vi “tunet” fraflytningsskemaet, så det er blevet hurtigere at klikke rundt i, og f.eks indlæsningen af fraflytningslisten er hastighedsoptimeret. Det giver en væsentlig bedre brugeroplevelse og en øget stabilitet.

Det er nu også muligt at anmode om et tilbud fra en leverandør der allerede er afgivet ordre til. Eksempelvis hvis man afgiver ordre til en leverandør i gruppen “Håndværkerrengøring”, kan man nu også afgive ordrer til samme leverandør under gruppen “Maler”.

En af de features der har fået stor ros, er at man nu kan fordele udgiften på enkelte rum. Det betyder at man f.eks. kan vælge at udgiften skal fordeles 50-50 i stue, mens den skal være 30-70 i kammer og ikke deles i kammer 2.

Man kan nu også kopiere en behandlingstype fra et rum til et andet.

Dette er kun et udsnit af de nye features. Du kan læse mere om de mange nyheder i vores release notes på dette link:  iSYN v2.0.2.1 release notes

Har I ikke integreret den digitale synløsning iSYN i jeres organisation?

Er du interesseret i nogle af vore produkter? Kontakt os og få en gratis og uforbindende fremvisning.

Kontakt account manager Lars Bisgaard Andreasen

Tlf: 2494 4305

Mail: lba@logicmedia.dk