Vil du være med forrest i feltet, når fremtidens software udvikles, og ønsker du at indgå i et stærkt, fagligt miljø, hvor du har medbestemmelse og ansvar? Som vores nye kollega i Logicmedia får du mulighed for netop dette.

Logicmedia er en gazellevirksomhed, og vi er i rivende udvikling. Vores 26 medarbejdere arbejder benhårdt på at fastholde Logicmedias plads, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren. Vores mål er at sikre, at administration i boligsektoren foregår let, fleksibelt og overskueligt, og dette gør vi gennem fokus på procesoptimering, brugervenlighed og kvalitet.

Vi tilbyder:

Hos Logicmedia får du en stilling med plads til både faglig og personlig udvikling. Nogle opgaver kommer du til at sidde med alene, andre løser du i tæt samarbejde med dit team. Arbejdspladsen er dynamisk og uformel, og ny inspiration er altid kærkommen.

Logicmedia prioriterer det sociale fællesskab højt, og vi har stort fokus på, at vores kollegaer trives. En del af denne trivsel skabes gennem arbejdsprocesser, som både udfordrer dine evner og din kreativitet, og som udvikler dig som fagperson.

Som Angular-udvikler vil du indgå i udviklingsteams med ansvar for egne produkter og deadlines. Du kommer til at arbejde med C# og webudvikling i ASP.NET. Du kommer desuden til at arbejde med moderne platforme, herunder web-apps og mobile apps, og med nyere teknologier, som HTML5, AngularJS, Angular 2 og TypeScript. Måden hvorpå dit arbejde struktureres er gennem Agile (Scrum) og Test-driven development (TDD).

Som tillæg til en fast fuldtidsstilling tilbyder vi sundhedsforsikring, pensionsordning, frokostordning og rabatordning hos Louis Nielsen.

Vi leder efter dig, som:

  • Har en bachelor- eller kandidatuddannelse i softwareudvikling.
  • Har erhvervserfaring indenfor Angular eller AngularJS, C# samt SQL og WebApi-udvikling.
  • Har kendskab til og interesse for machine learning.
  • Taler og skriver dansk.

Du har en stærk, matematisk og logisk sans, og hvis din interesse for kodning er så stor, at du ikke kan lade være med at kode i din hobby, ser vi det som et stort plus. Du har en holdning til, hvad god kode er.

Logicmedia leder efter en medarbejder, som er opsøgende i sine opgaver og samarbejder, og som arbejder selvstændigt, stabilt og grundigt uden at fortabe sig i detaljen. En kollega, som kan bidrage til motivationen i vores udviklerteams, og som nyder at sparre med andre, for at sikre, at kundens behov mødes på bedst mulig vis.

Hvis du vil søge jobbet:

Du kan søge stillingen på job@logicmedia.dk. Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter.

Ansøgningsfrist er den fredag den 24-08-2018.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Rune Memborg på tlf. 24 94 43 08.

Du kan læse om vores produkter på www.logicmedia.dk.