Brugersupport

Vores personale er klar til at løse jeres virksomheds IT problemer

Teamviewer

Teamviewer er en enkel desktop-sharing der gør det muligt at fjernstyre andre computere som om vi selv sad foran dem. Teamviewer gør det muligt for os at se det pågældende problem hurtigt og det er ikke nødvendigt for jer at forklare problemet på detaljeniveau.

Professionel hjælp

Uanset hvilke IT-behov I har, kan vi hjælpe jer. Vi mestrer alle IT-discipliner og kan skræddersy en IT-løsning, der matcher jeres behov her og nu. Når der sker ændringer og udvikling i jeres virksomhed, kan vi også rådgive jer og tilpasse jeres IT til den nye situation.

Bliv mødt hvor du er

Vi mener, at IT skal være simpelt for vores kunder. Derfor skal du og dine medarbejdere ikke spilde tid på at løse IT-problemer. Samtidig skal brugersupporten være hurtig og professionel, idet en god brugersupport optimerer driften og i sidste ende konkurrenceevnen.

 

Teamviewer

For dig som kunde betyder support over teamviewer at du hurtigt kan komme videre i arbejdet, da vi ikke skal bruge tid på transport for at komme ud til dig fysisk.

Teamviewer er af samme sikkerhedskvalitet som netbank. RSA Public-/private Key Exchange og AES-256 Session Encoding sørger for at ingen kan aflæse vores session data. Hver gang vi skal starte en teamviewer bliver der genereret en ny kode, hvilket sikrer at vi ikke kan logge på en fjerncomputer i tide og utide.

Professionel hjælp

Logicmedia er eksperter inden for IT hvilket betyder, at I ikke behøver at være det. Vi tilbyder rådgivning inden for en bred vifte af områder. Både i den daglige drift, men også inden for mere konkrete projekter som for eksempel:

  • At løse netværksopgaver
  • At forbedre IT-sikkerhed
  • At installere hardware som for eksempel servere

Logicmedia er leveringsdygtige i konsulentydelser indenfor opsætning og konfiguration, samt drift af Windows-baserede netværk til mindre og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner.

Bliv mødt hvor du er

Ud fra jeres krav, behov og muligheder designer vi et netværk, som passer perfekt til dig og din virksomheds visioner.
Logicmedia sørger for installation af netværksudstyret, opsætning, test og implementering af løsningen.
Udover at drifte de løsninger vi selv har projekteret, designet og installeret, kan vi også tage ansvar for dine eksisterende netværksinstallationer.

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os i dag

Kontakt os

Sofiendalsvej 87, 9200 Aalborg SV

Åbningstider: 8.30-15.00

Telefon: +45 8993 7711
Mail: kontakt@logicmedia.dk

Support
Telefon: +45 8993 7719
Mail: support@logicmedia.dk

Job hos Logicmedia
Mail: job@logicmedia.dk

Privatlivspolitik

Produkter

iProjekt

iSyn

Nyheder

Vi søger en erfaren person til vores intern IT

Er du passioneret omkring teknologi og IT og ønsker du at blive en del af et kompetent driftsteam, så er det måske dig vi søger. Din rolle i intern IT Vi bygger fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.... læs mere

Vi søger en erfaren Scrum Master

Er du passioneret omkring scrum, og er du klar til at understøtte både teamene og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi sørger? Din rolle som Scrum Master I Logicmedia er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet... læs mere