Så er den nye version af iSYN online.

Her er en lille gennemgang af hvad iSYN v2.0.2 kan i forhold til den forrige version.

Fraflytningsskemaet har fået et moderne grafisk løft. Blandt andet er det muligt at gøre rum-oversigten mere kompakt så den kun fylder ét felt.

Fraflytning, indflytning og nøgleaflevering har fået ny kontektsmenu, der gør brugeroplevelsen væsentlig bedre og mere logisk.

Under fraflytningssyn har vi ligeledes fjernet afslutningsknappen, og lavet en afslutningsguide som er placeret i kontekstmenuen.

Splitbuttons

I den tidligere version af iSYN har der været skjulte klikområder med funktionalitet, som nu er blevet puttet ind under såkaldte splitbuttons. Man kan dog gøre de skjulte klikområder aktive igen hvis man bedre kan arbejde med dem.

Indflytningsguidens brugergrænseflade er nu også tilpasset Samsung Galaxy Tablet.

Nøgleudlevering har som nævnt fået sin egen kontekstmenu, og der ud over kan man blandt andet nu også lave en nøgleaflevering på et fraflytningssyn, selvom der ikke er udført et indflytningssyn.

For EG-kunder er en af nyhederne at man kan underskrive alle fakturaer på en gang, hvis disse blot er tilstede, blot ved et klik, hvis man har tilkøbt Admin iSYN+.

En lækker detalje er at billeder i Admin iSYN nu også viser dato og tidspunkt. Har man iFOTO+ kan man desuden tilknytte billedet til et rum og skrive kommentarer/bemærkninger.

Vi har også været inde og arbejde med vedligeholdelse menuen, hvilket har betydet øget performance og stabilitet.

Lejemåls størrelser fremgår nu også i e-mails til håndværkeradvisering, så det er lettere for håndværkere at give en pris ud fra et lejemåls areal.

Dette er kun en lille gennemgang af det nye iSYN.

Du kan læse en mere detaljeret gennemgang ved at uploade her:

iSyn-2.0.2-release-notes_2