Tirsdag d. 2. februar er altid en speciel dag på Logicmedia. Her kan virksomheden nemlig fejre sin fødselsdag, og i dag har dagen været helt særlig. Det er nemlig nøjagtigt 10 år siden at Logicmedia første gang så dagens lys.

Det er selvfølgelig blevet markeret hele dagen med forskellige aktiviteter.

10ar view2

Morgenbrød, frokost på Restaurant Meat og fastelavnsboller. Fødselsdagen blev fejret med maner. Foto: Logicmedia

Dagen startede med morgenbrød i kantinen efterfulgt af personalehygge hvor de to stiftere Tonni og Thomas blandt andet fortalte “røverhistorier” fra de gode gamle dage. Medarbejderene bød også ind med sjove historier og begivenheder som har printet sig ind i hukommelsen:)

Frokosten blev nydt på Restaurant Meat, og efter en pause med lidt arbejde blev der budt på en ægte Logicmedia tradition kl. 14.00: Fastelavnsboller. Selvfølgelig dem med flødeskum:) Det er en tradition at når Logicmedia har fødselsdag bydes der på fastelavnsboller, og målet har altid været 2 stk. pr. mand. Hidtil er det ikke lykkedes at opfylde det mål, og heller ikke i år nåede man målsætningen. Men alle var sikre på at næste år ville det lykkedes.

10ar fasteboller

Traditionen tro blev der budt på fastelavnsboller… -Med flødeskum. Foto: Logicmedia

Mens der blev spist fastelavnsboller kunne Tonni Bjerregaard Rasmussen og Thomas Kjær Nielsen læse op af en hilsen fra Unik som havde sendt en gave til alle medarbejderne i form af en flaske god Ferrari Brut. Også Unik´s personaleforening havde sendt en blomst og en sød hilsen.

En fantastisk dag lakker mod enden og der skal lyde en tak for alle hilsnerne…

Vi glæder os til fastelavnsbollerne næste år:)

10ar blomst

En hilsen fra Uniks personaleforening – Foto: Logicmedia

10ar tonnithomas

Tonni og Thomas overrækker hilsnen fra Unik – Foto: Logicmedia

10ar Fastelavn1

Der blev gået til den… Men målsætningen må vente til næste år:) – Foto: Logicmedia

10ar view

Fastelavnsboller… Ligger godt i maven:) – Foto: Logicmedia