iSYN - Digitalt Flyttesyn

Her kan du læse mere om vores app iSYN.

iSYN

synerAppen erstatter det velkendte synsskema på papir med en digital version. Alle ønskede processer i fraflytningen vil fremadrettet blive håndteret digitalt. Du har stadig mulighed for at udskrive rapporten på stedet, hvis lejeren ønsker det.

Når et syn foretages, medbringer synsinspektøren sin iPad eller en anden tablet. iSYN indeholder alle oplysninger om det pågældende lejemål og rapporten er individuelt tilpasset til det enkelte lejemål.

Ved syn af boligen gennemgår synsinspektøren de enkelte rum og vurderer hvorvidt der skal maler, gulvmand, elektriker osv. til, at udføre arbejde på lejemålet. Det er i tillæg muligt at udspecificere arbejdet, om der skal foretages reparationer pga. almindelig slid, eller mislighold.

Efter endt syn, underskrives synsrapporten af fraflytter, dette gøres direkte på tabletskærmen med finger eller specialpen. Synsrapporten bliver herefter sendt til fraflytter på mail.

Hvis man vælger en mere komplet løsning kan systemet også udregne et prisbudget så man kan se de endelige priser på istandsættelsen allerede ved synets afslutning. Denne løsning forudsætter at, man har opmålt sine lejemål og har, gennem en udbudsrunde, valgt faste leverandører og derved har faste priser på istandsættelse.

Der er ingen efterarbejde med denne løsning da man ved tryk på én knap sender ordren til de faste leverandørerne og samtidig automatisk danner rekvisitioner. Du kan læse mere om de mange muligheder du får, ved at benytte iSYN nederst på denne side.

Uanset hvilken løsning der vælges, vil det digitale system være integreret i boligorganisationens administrative system. Så synsrapporten automatisk bliver en del af journalerne på kontoret, hvorfra den administrative medarbejder bliver inddraget i de relevante data og selve synsrapporten.

iSYN er udviklet til tablets, som eksempelvis iPad og Samsung Galaxy, men kan også afvikles på Pc’er eller bærbar computer.

Læs mere om iSYN i vores brochure: iSYN Brochure


Hvorfor iSYN?

Økonomisk besparelse

Et fald på 13-30 % i gennemsnit på fraflytningsomkostninger

Tidsbesvarelse

Gennemsnitlig har organisationer, hvor iSYN er implementeret, sparet 2-3 timer pr. syn

Dybdegående

Alle ønskede processer kan digitaliseres og tilpasses den enkelte organisation.

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os i dag

Moduler som tilbydes med iSYN

Indhentning af tilbud samt ordreafgivelse

Giver mulighed for at digitalisere processen med at indhente tilbud

Rekvisition

Gør det muligt at udsende rekvisitioner samtidig med at der afgives ordre til en leverandør

Beboeradvisering

Med beboeradvisering vil man mindske risikoen for at fraflytter glemmer et syn. Fraflytter modtager en påmindelse, enten på e-mail eller SMS

Behandlingstyper

Giver mulighed for at angive hvilke type behandlinger der skal knyttes til de enkelte linjer på synsskemaet, når dette udfyldes.

Journalisering

Man kan tilpasse journaliseringen, så det kun er en del af rapporten der bliver lagret i det administrative system.

Varekatalog

Med dette modul vil det være muligt at lave en mere detaljeret og udspecificeret synsrapport.

Vedligeholdelse i boperioden

Hvis man har opmålt data på et lejemål med B-ordning, kan man i boperioden beregne hvad div. istandsættelser koster.

Manuelle lejemål

iSyn trækker alle informationerne om lejemålene fra en database og hvis man ikke har det i forvejen, er dette modul en nødvendighed.

Test-miljø med eget login

Der oprettes et helt separat test-miljø som kan bruges til f.eks. test af nye moduler og ny funktionalitet og udførsel af test-syn.

Tjekliste

Modulet ’Tjekliste’ er en tjekliste der kan opsættes pr. afdeling (på rumniveau). Den skal ses som en elektronisk huskeliste for div. ting man skal huske ifm. syn.

Indflytning

Modulet giver mulighed for at digitalisere indflytning

Elektronisk fejl- og mangelliste

Dette modul giver mulighed for at digitalisere lejers fejl- og mangelliste

Brug af opmålingsdata

iSYN kan igennem dette modul benytte disse informationer i opbygningen af synsskemaet og efterfølgende lave en prisberegning for istandsættelsen.

Intern ordre

Dette modul følger ’Tilbud/Ordre-modulet’ og gør det muligt at lave interne ordrer til forudvalgte kreditorer (f.eks. organisationen selv).

Indrapportering af måleraflæsning

Dette modul giver mulighed for digital indrapportering af måleraflæsning, i forbindelse med ind- og fraflytning.

Admin iSYN+

Det er et modul til personen på kontoret og har til fordel, at skabe overblik over processerne i alle flytninger

Håndværkeradvisering

Med håndværkeradvisering vil det være muligt at informere de faste leverandører om fremtidig istandsættelse

Spørgeskemaundersøgelse

Modulet er et spørgeskema som den enkelte boligorganisation selv sætter op

Kopier driftopsætning til test-miljø

Dette modul fungerer sammen med modulet ’Test-miljø med eget login’.

Standardnoter

Modulet giver mulighed for at tilføje en begrundelse ved hver linje i synsrapporten.For eksempel: “Det er nødvendigt at skifte fodlister i et rum.”

Alle moduler

Vil du i stedet læse mere om alle moduler kan du læse HER

Vi er meget glade for at iSYN på mange områder er dynamisk, smidigt og fleksibel. Løsningen kan let og hurtigt tilpasses den enkelte afdeling, ud fra afdelingernes individuelle behov. Service på løsningen er let tilgængelig og udviklingen sker løbende efter ønsker og behov.

For os har løsningen betydet en væsentlig effektivisering af arbejdsgangene i både driften, i afdelingerne og i administrationen. Specielt processen omkring udsendelse af synsrapport, indhentning af tilbud og afgivelse af ordre, hvor rekvisitionerne dannes automatisk.

For medarbejderne i driften, har iSYN gjort processen i forbindelse med det enkelte syn betydelig nemmere. Både under selve synet, men især også i forhold til opfølgning og det efterfølgende arbejde.

Lotte Bang

Direktør, Viva Bolig

Logicmedia har igennem deres store kendskab til hele synsprocessen flyttet os over i den elektroniske synsverden. Under hele forløbet har Logicmedia stået stand by, og AAB Silkeborg er nu nået dertil, hvor vi kan se de store effektiviseringer og forbedringer, som iSYN giver i hele boligorganisationen. Ulla Hedevang

Teknisk chef, AAB Silkeborg


Antal syn om året

Antal rekvisitioner

Antal brugere

Antal understøttede systemer


Kontakt os

Sofiendalsvej 87, 9200 Aalborg SV

Åbningstider: 8.30-15.00

Telefon: +45 8993 7711
Mail: kontakt@logicmedia.dk

Support
Telefon: +45 8993 7719
Mail: support@logicmedia.dk

Job hos Logicmedia
Mail: job@logicmedia.dk

Privatlivspolitik

Produkter

iProjekt

iSyn

Nyheder

Vi søger en erfaren person til vores intern IT

Er du passioneret omkring teknologi og IT og ønsker du at blive en del af et kompetent driftsteam, så er det måske dig vi søger. Din rolle i intern IT Vi bygger fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde.... læs mere

Vi søger en erfaren Scrum Master

Er du passioneret omkring scrum, og er du klar til at understøtte både teamene og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi sørger? Din rolle som Scrum Master I Logicmedia er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet... læs mere